На главную

Салфетница Плетенка, ОСТ

1
Салфетница

Артикул: 010107,007
Длина:130 мм
Ширина:35 мм
Высота:85 мм
Вид декора:Тиснение

Цена: 240 руб.
      © LUBO-DOROGO.COM